Over hollandgroen.nl | Inloggen | Registreren | Contact
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Voorjaar thema: Macrofotografie
Lutfi Uzun
Autheur
Lutfi Uzun

Geschreven op
25-4-2011 22:11 uur

Locatie
Nationaal Park De Biesbosch

Routeinformatie
Gemarkeerde route, Jantjesplaat route
Lengte
4 km
Soort
Wandelroute

De ontluikende lente is bij uitstek de periode van macro fotografie. De natuur ontwaakt en alles wat bloeit en groeit is volop in ontwikkeling. In de wereld van de kleine flora en fauna gaan we op zoek naar insecten en andere fascinerende details. Er zal niet alleen aandacht zijn voor techniek, maar ook voor anders kijken en creativiteit. Bovendien vergt het geduld en inzicht.

Akkermelkdistel van heel dichtbij  Gewone Ereprijs is al een plaatje van zelf...

Egelboterbloem in de lente   Ster van een Boomstam... :)    Ook voor mij een onbekend rubs....    Dagpauwoog na veel geduld...    Wat dit is...? Ik zou niet weten...    

Voor mij betekent dat macrofotografie in de natuur. Insecten, bloemen en planten, structuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is één van de meest fascinerende en bereikbare onderdelen in de fotografie.

We zijn gestart bij het natuurgebied Klein Profijt en vervolgens zijn verder gegaan naar Nationaal Park Biesbosch - route Jantjesplaat.

Fotograaf Yil ondekt...  Klein Profijt

Klein Profijt  Morgenster is een leuke macrofotografie object

Nationaal Park de Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is een zoetwatergetijdengebied met kleine en grote eilanden ontstaan door de vele kreekjes, rivieren en wilgenvloedbossen. Het natte landschap ("Wetland") met enorme variatie vegetatie zit vol met leven zoals bevers, zeearend, ijsvogels, aalscholvers, Noordse woelmuizen, Kleine watersalamanders en vele kolganzen in de winter. Hierdoor is het natuurgebied één van de belangrijkste 'wetlanden' van Europa. Om deze status te behouden wordt de natuur door Staatsbosbeheer een handje geholpen zodat het zich verder kan ontwikkelen en/of herstellen.

 

Wat anderen ervan vinden
Lutfi Uzun
Lutfi Uzun schreef op donderdag 28 april 2011 om 19:42:24 uur:

cool

Reactie plaatsen

Waarschuwing Helaas alleen voor geregistreerde gebruikers.

Je moet eerst inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Je kan inloggen door hier te klikken.

Wachtwoord vergeten? Geen punt, vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Heb je nog geen account bij hollandgroen.nl? Geen paniek, je kan je gratis registreren door dit formulier in te vullen en binnen een minuut kun je hier inloggen.


 
 

 

Bericht sturen naar fotograaf van de foto

Titel

Bericht

Reakties
Uw reaktie

bezig met laden...
bezig met laden...