Over hollandgroen.nl | Inloggen | Registreren | Contact
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Brabantse Sahara in de mist
Lutfi Uzun
Autheur
Lutfi Uzun

Geschreven op
7-2-2010 10:19 uur

Locatie
Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Routeinformatie
Gemarkeerde route, Bosch en Duinroute
Lengte
4 km
Soort
Wandelroute

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kunt u eindeloos struinen in de 'Brabantse Sahara', fietsen door uitgestrekte bossen of paardrijden over zandheuvels. Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reeën en roofvogels. Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang. Schrijf u in voor een spannende midwinterwandeling onder leiding van een deskundige gids. U trekt diep het gebied in en ziet met eigen ogen hoe Natuurmonumenten dit bijzondere natuurreservaat beschermt en onderhoudt.

   

De Loonse en De Drunense bossen en duinen zijn goed te bereiken via de openstellings borden. Naast de naam van het deel gebied staan er enkele huishoudregels op vermeld. Veelal leest u dat u tussen zonsopgang en zonsondergang vrij mag wandelen, paardrijden, mountenbiken op de daarvoor bestemde wegen en paden.Op het stuifzand mag u eigen route kiezen.

           

Ook geven de opnstellingspanelen u informatie over het wel of niet aanlijnen van uw hond. Het mulle zand maakt het gebied ongeschikt voor mensen met lichamelijk handicap.

Wat anderen ervan vinden

Er zijn nog geen reacties.

Reactie plaatsen

Waarschuwing Helaas alleen voor geregistreerde gebruikers.

Je moet eerst inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Je kan inloggen door hier te klikken.

Wachtwoord vergeten? Geen punt, vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Heb je nog geen account bij hollandgroen.nl? Geen paniek, je kan je gratis registreren door dit formulier in te vullen en binnen een minuut kun je hier inloggen.


 
 

 

Bericht sturen naar fotograaf van de foto

Titel

Bericht

Reakties
Uw reaktie

bezig met laden...
bezig met laden...